Kvartetten er vant til spill på liten bane som mange av lagene i 1.divisjon spiller på, og disse vil tilføre oss energi, kvikke hoder og mer trykk i spillet. Dette er spillere som vi har fått gode referanser på.

Christian Wetteland (født 2000) er en spiller som har produsert meget bra på juniornivå. Han er en offensiv spiller som kommer med et godt skudd, tempo på skøytene og finesse med pucken. Han harr vært en del av a-lagshverdagen til Stavanger i flere år og vil gjøre seg godt bemerket til ligaen kommende sesong. 

William Kuisma (født 2002)  er en smart og hardtarbeidende to-veisforward som fikk flere kamper med a-laget til Stavanger Oilers i år. Han var assisterende kaptein på U20 og var en av de yngre spillerne som fikk flest kamper på a-laget. Han er intensiv i stilen, spiller hardt fysisk forhold til størrelsen og er smart defensiv spiller som vil tilføre laget mye energi utpå banen.

Nils Høva (født 2002) er en stabil to-veisback som har gode ferdigheter med bra skøytegåing og godt pasningsspill. Han spiller smart og effektivt i spillet med og uten puck ved hans størrelse. Han konkurrerer hardt, god i posisjonsspillet uten puck med bra avstandskontroll, ofrer seg i dueller og vil dekke skudd for laget. 

Samuel Klungtveit (født 2002) er en rightfattet og fysisk to-veisback. Han har et bra pasningsspill, spiller smart med pucken, god til posisjonere seg og liker å smelle på i taklingene. Han vil gi oss en god dybde på backposisjon med hans fatning og spillestil. Han hadde en veldig god utvikling forrige sesong og vi ser frem imot at han tar nye steg denne sesongen hos oss.