Vi leder 3-0 før første pølsa er fortært på tribunen. Marcus Nordlund scorer på vårt første skudd på mål for dagen, før Jeppe Meyer og Jørgen Eide Engstrøm følger opp med hver sitt innen syv minutter er spilt.

Vi får en liten downperiode og inviterer Lørenskog inn i kampen de siste fem minuttene av perioden - og bortelaget får sin redusering. Syv minutter inn i midtperioden skrur imidlertid Nils Carnbäck, Darby Llewellyn og Johan Ceder på hockeyradaren for fullt og sistnevnte plasserer pucken enkelt opp i nettet bak en totalt utspilt Lørenskog-målvakt.

Lørenskog gjør et keeperbytte, men De Vries opplever tunge sekunder der bak når Jeppe Meyer først scorer på straffe før Johan Ceder og Nils Carnbäck scorer hver sitt i overtall. Alt i løpet av 70 sekunder. I siste periode scorer først Tom Andre Christensen i nok et overtall før Jørgen Eide Engstrøm setter sitt andre for kvelden med et skudd fra høyre kant via votten til målvakt og i mål.

Vi vinner det meste av mano a mano-dueller på is og leverer til tider propagandahockey, stresser i perioder Lørenskog til å gjøre feil i egen sone og er flinke til å nekte bortelaget tid med puck i oppspillsfasen. Samtidig gjør vi en god ryddejobb foran en trygg Fabian Plogås i mål. Nå gjenstår kun nok et hjemmemøte mot Comet før trening og juleferie. Møt opp i Nordkraft Arena neste helg!
 
Matchinfo finner du her