Sportssjefen beskriver nysigneringen som en hardtarbeidende toveis kantspiller "med scoringstouch". Sist sesong spilte han for Tulsa Oilers i East Coast Hockey League (ECHL).

- Vi har jobbet en stund med å få ham på plass, og er svært tilfreds med å ha lykkes. Llewellyn vil forsterke oss ytterligere offensivt,  sier Lysenstøen. Han påpeker at signeringen har skjedd i konkurranse med flere andre europeiske klubber.
- Han ble tilbudt bedre økonomiske betingelser fra andre, ja, men valgte Narvik. Darby likte opplegget vi presenterte for ham når det gjaldt den sportslige satsingen, samtidig som han er en kar som trives i naturen og er nysgjerrig på hva Nord-Norge har å tilby på det området, humrer Lysenstøen.
 
Llewellyn herjet i flere sesonger for Kitchener Rangers i den kanadiske juniorligaen OHL. Foran 2017/18-sesongen ble han plukket opp av Atlanta Gladiators i ECHL. Der ble det 31 poeng (17+14) på 71 kamper.
Når Llewellyn er på plass i Narvik avhenger blant annet av innreiserestriksjoner knyttet til covid samt det nødvendige papirarbeidet som ellers følger med en ITC.
 
PS! Narvik har tidligere hatt suksess med ECHL-spillere som Dante Salituro, Wade Murphy, Connor Hurley og Jake Bolton. Sistnevnte forlot faktisk Atlanta Gladiators kort tid før Llewellyn signerte for klubben.