Jeg trives ekstremt godt i klubben

 

15293508_1338399556184811_1071599226_o

I enhver klubb er satsing på byens unge spillere viktig, og Narvik er intet unntak.

Jonas Dauga Kuraas har spilt hockey i 8-9 år, fra ishallen kom og enda litt lengre tilbake. “Jeg trives ekstremt godt!” – Jonas.

Han har har trent med A-laget fra han var 14 år og har lagt ned mye jobb hele veien. Dette har resultert i at han nå spiller sin tredje sesong for klubben. Første sesong ble det minimalt med spilletid – mens han under fjorårets sesong fikk mer og mer tillit.

På isen skjer ting fort, du må lese spillet – være på riktig sted til riktig tid og til slutt ta de riktige valgene.

Ett av de beste minnene Jonas har så langt som Narvik Hockey spiller skjedde på hjemmebane. Jonas flipper en puck til Alvarstein som videre setter denne i mål, og han får assist. Han hører navnet sitt ropes – det er supporterne – fra en fullsatt tribune i Nordkraft Arena som synger i glede. De legger merke til jobben du gjør og det er en veldig god følelse.

15152842_1327622353929198_63758390_o

Gutta ser du mer eller mindre hver dag, de er som en familie, møtes i gode og dårlige tider. Viktig og ha respekt for hverandre, tenke på fellesskapet og gjøre gode valg. Adrian og Robin har hjulpet Jonas mye her. Han kan fortelle om to spillere som alltid jobber ekstremt hardt på isen, ikke bare er de positive i de gode tidene, de drar medspillerne opp også i tunge tider. De kommer også med konstruktiv kritikk som har hjulpet han masse som spiller og menneske.

Robin og Adrian kan fortelle at Jonas er lærevillig, og han har vokst mye fra tiden han kom inn på A-laget. Han har gjort store steg på veldig kort tid i klubben, han bringer også en personlighet og glede inn i gruppa, og han er med på å lage god stemning og byr på seg selv.

Jonas ser frem til jul og familietid. Han skal feire hjemme med familien og ser frem til både ribbe og pinnekjøtt og masse annet godt å spise. Juletradisjoner er det flere av, Jonas kan fortelle at jule`hockey med gutta fra brakke tiden er en av dem.

Mål for de resterende kampene denne sesongen er å prestere bedre på søndagskampene. Jonas ønsker også og få seg noen poeng personlig.

“Uansett resultat på tavla, støtter dere oss – Dere er fantastiske” Jonas til Narviksupporterne