Status fra daglig leder

Jeg har full forståelse for at en del hever øyenbrynene når noen gode spillere nå har valgt å forlate byen nesten samtidig. Jeg kan forsikre alle om at vi jobber aktivt med å få inn solide og gode spillere i laget.

Arctic Eagles er en attraktiv klubb å spille for. Vi får jevnlig henvendelser fra spillere som ønsker å spille for oss og har flere på blokka som vi jobber med.
Vi ønsker å få inn de rette spillerne som passer inn både på og utenfor isen. Vi er ikke fornøyd med å bli nr 5. Derfor bruker vi den tid som trengs for å komponere et lag med den riktige blandingen av spillertyper.
Det er helt naturlig at det blir forandringer i et lag, også rundt laget som feks på trenersiden. Det er litt som i kjærlighet, av ulike årsaker velger noen å gå videre, teste noe annet eller prøve lykken andre steder. Hver gang det skjer, kommer de fleste styrket ut av det når tiden får jobbe litt.
Vi er i slutten av april nå, og vi har kontroll. Jeg er helt overbevist om at Arctic Eagles kommer til å kjempe i toppen av 1. Divisjon også kommende sesong. Jeg er til og med trygg på at vi får et minst like sterkt lag.

Livet går videre – Tålmodighet er en dyd. Flere gode signeringer står på tur! Husk en ting: Bak skyene er himmelen alltid like blå. Eagles-blå

Stig Solem
Daglig leder