Spennende opplevelse for små ørner

Heiet på heltene.
Narvik Hockey har ikke bare entusiaster blant de mange hundre voksne og tenåringer på tribunen. Det er en stor skog av de aller yngste som synes at hockey er både kult og artig. Og allerede har drømmen om å få vise seg frem foran Norges beste hockeypublikum blitt realisert.
Lørdag sto mange fra de som nå går på hockeyskola, eller spiller på de yngste lagene U07 og U08 æresvakt for Tobias Sjödin og de andre da de gikk ut på isen for å spille mot Nidaros.
De unge fikk en fantastisk opplevelse. Ikke bare med å stå æresvakt, men også å få være med på de siste forberedelsene ute på isen. At de fikk være med på peptalken som a-laget gjorde foran buret til målvokter Dusan Sidor, gjorde ikke opplevelsen mindre.
Lagkaptein Max Davis synes det er flott å få småørnene ut på isen sammen med laget.
– Jag tycker att det är helt fantastiskt om man kan göra dagen bättre för de små iskrigarna! Jag vet själv när man var lite och man fick träffa mina idoler, de gjorde så att jag fortsatt med hockey . Dette er viktig, sier han.
Under kampen hadde de kommende hockeystjernene reservert plass på tribunen, og i tillegg var klubbens VIP-rom reservert som pauserom for klubbens viktigste ressurs – de unge!
Om det er noen som ennå ikke har prøvd ut hockey som idrett, er det bare å bli med på klubbens
Ta kontakt med Magnus pedersen på magpeders@gmail.com eller jo@narvikhockey.no 99248359

IMG_0162

IMG_0163

IMG_0171

IMG_0170

IMG_0169

IMG_0168

IMG_0165