Seier for U12 i Överkalix

FB_IMG_1478097369524

Et sammensatt lag av U12-spillere fra Tromsø og Narvik tok siste helgen i oktober den lange turen sørover for å måle krefter med Överkalix.

Tromsø stilte med seks spillere, som skulle utgjøre en keeper, to backer og tre forwards. Fra Narvik reiste to backer og seks forwards, samt trener som eneste debutant for dagen.

I første kampen tok det noe tid før laget fikk satt seg og rot i rekkene løst opp i. Men etter godt press fikk Narvik/Tromsø (heretter N/T) hull på byllen. Selv om Överkalix utlignet like etterpå var N/T det beste laget gjennom hele kampen. De stresset motstanderne med god forecheck og var solide bakover. Etter hvert ble hjemmelaget slitne og gjestene satte tre kjappe.

Kampen endte 1-4 i favør N/T.

Hva Överkalix brukte pausen mellom kampene på, vites ikke, men i kamp nr 2 var det i alle fall et heltent og revansjesugent hjemmelag som entret isen.
N/T hadde selvtillitt etter første seier og stormet i angrep. Resultatet ble en tidlig 0-2-ledelse og man satt med følelsen av at dette kunne bli en storseier. Men desverre ville hjemmelaget det annerledes.
Överkalix utnyttet at gjestene fra nord ble seige i bein og hode og hadde raskt utlignet ledelsen. De hadde allerede fått blod på tann og fikk satt inn tre til før pause.
I andre periode hevet gjestene seg, men det ble med ett mål til hvert av lagene og sluttresultatet ble 6-3.

Trener Pedersens tanker om laget i helgen:
Vi er uheldige som ikke vinner begge kampene og med større siffer. Vi spiller meget bra i deres sone og backene våre er mye involvert og noterte seg for flere skudd i metallet. I tillegg spiller vi bra og har bra uttelling i overtallspillet vårt.
Vi er også meget disiplinerte og tar ingen unødvendige utvisninger. Vi hadde faktisk bare en spiller i boksen i løpet av helgen og det er slik vi ønsker å fremstå, selv når vi blir slitne, frustrerte, og havner på etterskudd.

I kamp nr 2 gjør de 5 raske mål på oss i første periode og all honør til Överkalix for å vise slik moral etter å ha kommet under tidlig i kampen. Vi er udyktige og uheldige foran eget mål og blir straffet når pucken ikke spretter vår vei, men dette og mye annet skal vi trene på hjemme slik at vi kan spille enda bedre neste gang vi besøker Sverige.