Vi søker A-lagstrener

Narvik Ishockeyklubb/Arctic Eagles tilhører toppen av norsk 1. divisjon og har som målsetning å nå kvalifisering til GET-ligaen. Vi er stolte av vår hockeykultur i klubben som er bygd opp gjennom flere år.

Vårt motto er flest mulig, lengst mulig og best mulig.
Arctic Eagles engasjerer en hel by og dens nærområder. Vi ønsker å underholde og spille en moderne ishockey. Nordkraft Arena – vår hjemmeborg, er kjent for å koke av entusiastiske supportere når vi spiller. Narvik er en fantastisk by med umiddelbar nærhet til både byliv, natur, fjell og hav.

Vi søker en trener for herre A-laget i 1 divisjon. Du har erfaring fra trenerjobb i de øverste divisjoner og har også trent junior- og ungdomslag.
Du er en pedagogisk leder og ydmyk person som lytter til andre og forstår viktigheten av å få med deg alle i spillergruppen i samme retning. Du vil spille en moderne hockey, har evnen til å motivere, engasjere og involvere. Du får dine spillere til å gjennomføre din filosofi.
Det er helt naturlig for deg å følge en rød tråd i alt du gjør. Således er det også viktig at du kommuniserer godt med de du har rundt deg. Også med trenere og ledere i ungdomsseksjonen. Det vil også være naturlig at du regelmessig deler din filosofi med de yngre i klubben. Det er der vi har framtiden.

Er du den treneren vi søker? Skriv noen ord snarest til stig@narvikhockey.no med kopi til henric@narvikhockey.no og fortell om din filosofi, dine ambisjoner og hvordan du ser for deg din trenerrolle i Narvik Hockey.
Du kan også ringe Daglig leder Stig Solem på +47 920 234 89 eller Sportslig leder Henric Dahlström på +47 907 19 179.