Dugnad

Helt siden Arctic Eagles – Narvik Hockey hadde sine lokaliteter på løkka bak Parken ungdomsskole har frivilligheten stått sterkt i klubben. Heldigvis har fasilitetene endret seg og etter Nordkraft Arena ble bygget har vi fått fantastiske forhold med temperert hall og flotte garderobeanlegg. Behovet for frivillige er fremdeles stort og oppgavene mange og ulike. Hver dag skal det kjøres is, skøyter skal slipes og når lokomotivet vårt, A-laget, slippes løs på is annenhver helg i perioden september til februar, er det over 80 frivillige i sving i løpet av en helg.

De frivillige i AENH består i dag av foreldre, besteforeldre, kjærester, samboere, venner og andre hockeyinteresserte som  har lyst til å oppleve hockey fra innsiden. Her får man være en del av laget og kjenne på engasjementet og energien som koker når det kjempes på is. Enten man er vakt, står i kiosk eller tar billetter i døra er man en like stor del av laget som spillerne som kriger om poeng.

Har du lyst til å bli en del av laget er det alltid plass til flere i AENH. Vi trenger flere lagspillere og alle bidrag ønskes varmt velkommen. Bli en del av eventyret du også!

Trykk deg inn på de forskjellige avdelingene for å lese instruksene.

 

KAMPANSVARLIG

HOCKEYKIOSKEN

KIOSK I FOAJEEN

KJØKKENET

VAKTHOLD