Støtten dere gir – betyr mer enn dere tror

15293322_1402502343123635_249087942_o

 

 

Samuel Åström spiller sin 5. sesong for Narvik Hockey og trives både på og utenfor isen.

Han er veldig fornøyd med turmulighetene som finnes i og rundt Narvik og drar gjerne i bakken på vinterstid med venner.

Samuel startet å spille hockey som 9 åring (+/-) og har altså di siste 4,5 sesongene vært å finne hos Narvik Hockey. Det skjer mye ila så lang tid, Samuel husker spesielt godt for noen år siden da Narvik spilte mot Bergen, en kamp han aldri glemmer – den kampen scoret han hattrick. Men det han selv definerer som det beste minnet fram til nå som Arctic Eagles-spiller var kampen mot Manglerud Star, det var hans første sesong for Narvik og den sykeste kampen han har vært med på. “Det var fantastisk trykk på tribuna!” ..Ingen trodde Narvik skulle ta denne seieren, men.. Narvik vant 3-1 og Samuel selv scoret ett av målene.

Første årene delte Samuel bl.a leilighet med medspiller Robin Johansson – “en riktigt bra kille at ha i laget”

Robin er alltid glad og finner gjerne på sprell i garderoben, og får alle rundt seg til å ha det bra. Samuel ønsker også å skryte av Robins kølleteknikk på isen – tror ikke noen han har spilt med i sin karriere har vært nær den – “den er syk:D”

Snart er det juleferie og da reiser Samuel hjem til sin mor i Sverige. Han er veldig familiekjær og hver julemorgen starter med at han lager en gavejakt, så skal mamma prøve å finne pakken. Når kl. slår 15:00 sitter familien klar framfor tvn, da er det klart for Kalle Anka. En hyggelig tradisjon for mange i Sverige.

Ved middagstider er noen av favorittene prinskorv og sill. Han synes også at ribbe er veldig godt.

 

Samuel ønsker å takke alle for støtten dere gir han og hele laget.

“Det betyr mer enn dere tror” – Samuel

15128847_1235866316493430_8811578609509828772_o

Neste helg er det siste kamphelg på hjemmeis. Laget skal gjøre sitt beste og Samuel håper dere er klare for match.

Han ser også fram til å se dere på kamp etter nyttår, “mange kamper på hjemmebane så det blir artig!” Laget skal fortsette og gi alt i kampene, og krige om poengene, så får man se hvor langt det bærer.

En riktig god jul og ett godt nyttår ønskes deg og dine,

Julehilsen fra Samuel