Årsmøte i Narvik Ishockeyklubb

Til medlemmer i Narvik Ishockeyklubb Sakliste og saksdokumenter for Årsmøte i Narvik Ishockeyklubb Styret viser til innkalling til årsmøte av 01.03.2017. Årsmøtet avholdes den 05.04.2017 kl. 18:00 i Nordkraft Arena.  

puck_test_blue

puck_test_blue

Sjekk våre minste ørners herlige video!

Narvik Hockeys U08-lag var i helgen i Malmberget i Gällivare og spilte Knattecup. Det gikk veldig bra. Bare se denne herlige videoen! I kampene ble det tre seire på tre forsøk. På dette nivået er imidlertid fokus overhodet ikke på antall mål eller seire. – Det gikk over all forventning. Men vel så viktig som resultat, var det at vi fikk en veldig positiv opplevelse som lag. Hvor vi spiller for hverandre og har det gøy sammen. I tillegg fikk vi en bekreftelse på at vårt unge lag har opparbeidet seg ferdigheter i løpet av sesongen, som gjør at de kan prestere godt og oppleve mestringsfølelse. Det er vi svært fornøyd med, sier hovedtrener Bjørn Erik Rønningen.


Forslag til styremedlemmer

På årsmøtet 5. april 2017 vil det bli valgt nye styremedlemmer i Narvik Ishockeyklubb. Hvis du har forslag til styremedlemmer kan du melde disse til leder av valgkomiteen Thomas Skår, thomas@vinn.no. Siste frist for å sende inn forslag er tirsdag 21. mars.

puck_test_blue