Erik Harr flytter til Kiruna

Mandag denne uken flyttet Erik Harr til Kiruna. Beslutningen til dette tok Erik etter og ha vært i tenkeboksen en liten tid. Begrunnelsen er at det har vært utfordrende for en ung gutt på 16 og komme inn i `voksen miljøet` på A laget og at han nå ønsker og spille for Kiruna. Der har han mange kjente fra tidligere. Mathias Björkteg, sportslig leder og U20 trener i Narvik Hockey beklager at Erik forlater klubben men sier samtidig at han har forståelse for at spillere søker nye utfordringer. Han sier det er synd at Erik ikke fant seg til rette i vårt opplegg. Dette tar vi til etterretning og vi må se om vi kunne gjort noe annerledes. Vi i Narvik Hockey ønsker Erik lykke til både i Kiruna og på landslaget. Vi heier på deg Erik og ønsker deg velkommen til tilbake til oss ved en senere anledning. Les mer om saken i Fremover

Jentehockeydagen 15 okt

Søndag den 15 oktober markerer Arctic Eagles damer den internasjonale jentehockeydagen i Nordkraft Arena. Da kan alle jenter fra 4 år og oppover prøve seg på is. Det hele er gratis og vi håper så mange som mulig tar turen til hallen denne dagen. Registering 11.00 – 12.00. Istid 12.15 – 13.00. Fruktpause. Istid 13.20 – 14.50. Mat drikke og sosialt samvær fra 15.00 Salg av kaffe og vafler til foreldre mens barna er på is. Vi sees på i hallen!

Vi ønsker deg med på laget. Bli medlem!

Bli medlem i Narvik Hockey. Ved og bli medlem hos oss støtter du klubben i ditt hjerte. Du som er aktiv på skøyter eller har barn som er det vil dra fordel av for eksempel gratis skøytesliping (inntil 5 ganger pr sesong) Skøytesliping for ikke medlemmer koster ellers kr 100.- pr voksen og kr 50.- pr barn. Det gis også rabatt i vår hockey shop på CCM utstyr. Medlemskapet koster kr 400.- Meld deg inn i dag og gjør en forskjell. Link til Min Idrett der registeringen gjøres finnes under her. Ta kontakt med oss hvis dere trenger hjelp! Til registering Min Idrett Velg: Ny bruker. Da er det bare og følge instruksene og du er medlem.